top of page
Esox Talking Logo.webp

Esox Talking is een visgidsservice die behalve hun gidsservicen ook een aantal gespecialiseerde producten aanbieden. De gids kan u zowel in het Russisch, Engels, als het Nederlands te woord staan!

smak-logo-small.png

Smak is een door twee broers geleide winkel en restaurant met allerlei producten van Russische en Oekraïense afkomst. Ga gezellig een keer langs bij Roman en Sergeï aan het Spui in Den Haag of browse eens door hun website en maak kennis met Smak's assortiment en lekkernijen!

index_edited.png

Budgetbike in Leiden is een uitstekende en betaalbare fietsspeciaalzaak waar je geholpen kan worden in het Russisch, Tjetjeens of Arabisch. Bezoek een van hun filialen in Leiden of neem eens een kijkje op de website!

movetoevolvetrans.png

Move to Evolve is een sportschool en lifestylecentrum waar je terecht kan voor lichaamsgewichttraining, mobiliteitsontwikkeling en algehele educatie over een gezonde levensstijl. Wij werken graag samen met deze school vanwege hun bijzonder verrijkende kennis over en passie voor mobiliteit en gezondheid.

leidenuni link.png

De Universiteit Leiden (Latijnse naam: Academia Lugduno-Batava) werd opgericht in 1575 en is de oudste universiteit van Nederland. De universiteit telt zeven faculteiten (zes in Leiden en één in Den Haag. Alumni van de Universiteit Leiden ontvingen 16 Nobelprijzen.

UMLogo.png

Maastricht Universiteit is een van de jongste universiteiten van Nederland. Ze werd in 1976 opgericht onder de naam Rijksuniversiteit Limburg en werd omgedoopt tot Universiteit Maastricht in 1996. Sinds 2008 wordt Maastricht University als internationale naam gebruikt. De Universiteit heeft in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd en wordt thans tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

itv hogschool logo.png

ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen is een particuliere, geaccrediteerde hbo-instelling in Nederland. De hogeschool biedt vierjarige bacheloropleiding Tolk-Vertaler voor het beroep van tolk of vertaler in de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch en Spaans.

uva-logo.png

De Universiteit van Amsterdam (UvA) is, qua aantal ingeschreven studenten, de grootste universiteit van Nederland en een van de twee universiteiten in Amsterdam. De andere is de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

3-2.png
Logo_RDO.svg.png

De Haagse Hogeschool is een onderwijsinstelling die hbo-opleidingen aanbiedt in de regio rond Den Haag. In deze stad is de centrale Nederlandse overheid gevestigd. Ze fungeert ook als thuisbasis voor veel vooraanstaande internationale recht-, veiligheid- en vrede organisaties.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een uitvoerende dienst van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De RVO heeft als taak het stimuleren van ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

bottom of page